Seksi Ukrajinka!

Zanosna plavuša koja je kratko surađivala i sa Severinom pokazala je svoje brutalne trbušne mišiće, posao kojim se bavi zaslužan je za njih!

Nadiya Bychkova - 4 Nadiya Bychkova/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nadiya Bychkova oduševila je pratitelje zategnutom figurom u bijelom bikiniju, za takvu figuru zaslužan je ples, kojim se bavi već godinama.

Profesionalna plesačica Nadiya Bychkova, koja je sudjelovala u britanskom showu "Strictly Come Dancing", pokazala je svoju zategnutu figuru i čvrste trbušne mišiće u bijelom bikiniju.

Provokativne fotografije s odmora na Santoriniju objavila je na Instagramu.

"Santoniri, apsolutno te obožavam", napisala je plesačica.

"Zbogom zasad. Vrijeme je da se vratim u studio i počnem s probama", dodala je. 

Nadiya se nasmijala dok je gledala u daljinu, a hladan povjetarac raznosio joj je plave pramenove po licu.

Povezana vijest Celebrity Severinina svjetski poznata suradnica i njezin zgodni zaručnik ljeta u Hrvatskoj nisu propuštali, ali čini se da ih kod nas više nećemo vidjeti!

Pratitelji su odmah pohrlili u komentare kako bi joj dali najljepše komplimente.

"Nerealna si", "Izgledaš predobro", "Nisi dobra za moj krvni tlak", "Savršenstvo", pisali su. 

Povezana vijest Celebrity Svjetski poznata plesačica uživa na našem otoku, a atraktivni prizori koje dijeli na Instagramu odlična su reklama za Hrvatsku!

Inače, Ukrajinka koja je 2014. i 2015. godine bila svjetska prvakinja u plesu, 2021. godine vratila se na naš sunčani otok Hvar, treću godinu zaredom, a s njom su na ljetovanju bili i njezin tadašnji zaručnik, slovenski nogometaš Matija Škarbot, te njihova kći Mila.

Povezana vijest Celebrity Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

Inače, Nadiya se svojevremeno bavila i manekenstvom te je 2015. godine pozirala za naslovnicu slovenskog Playboya, a surađivala je i sa Severinom, koja često lajka njezine objave na Instagramu, gdje je prati više od 189 tisuća ljudi.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Znate li da Lidija Bačić ima brata? Njegov izgled san je mnogim ženama, a dosad ga je samo dvaput pokazala na društvenim mrežama

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Preminuo je otac Toše Proeskog, tužnu vijest objavila je njegova shrvana sestra uz fotografiju koja slama srca

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS