Oduševljena je krajolikom

Bujna Britanka ljetuje u Hrvatskoj, a prekrasnim prizorima našeg mora pohvalila se pred svojih 19 milijuna pratitelja!

Demi Rose - 6 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Instagram model Demi Rose ljetuje u Lijepoj Našoj, a evo koje je to prizore podijelila na društvenim mrežama.

Jedan od najpoznatijih britanskih Instagram modela Demi Rose trenutno ljetuje u Hrvatskoj.

Iako nije otkrila svoju točnu lokaciju, Demi je snimila poznati pogled na more s ceste, a čini se da je itekako oduševljena zalascima sunca na Jadranskom moru.

Najviše ju se dojmio pogled iz sobe koji je fotografirala rano ujutro uz opis: ''Ranojutarnji show''.

Podsjetimo, Demi je proslavila avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

Na Instagramu je prati više od 19 milijuna ljudi koje svakodnevno časti izazovnim prizorima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezana vijest Nekad i sad Salma Hayek podijelila je svoju uspomenu iz djetinjstva, evo kako je izgledala kao djevojčica!

Povezana vijest Celebrity Tko je supruga glazbenika koji je šokirao objavom o svom zdravlju? Glumi u hit-seriji, a spasila mu je i život

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS