Pratitelji šokirani

Glumac koji je osuđen zbog pedofilije oglasio se na društvenim mrežama prvi put od skandala koji je potresao regiju

Moamer Kasumović Damir Spehar/Pixsell 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Glumac Moamer Kasumović, koji je u Sarajevu osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom, oglasio se na Facebooku prvi put nakon presude.

Moamer Kasumović, koji je osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom, oglasio se na Facebooku prvi put nakon presude, a svojom je objavom šokirao pratitelje.

Glumac je na svom profilu na Facebooku podijelio članak koji govori da je njegova presuda bila nezakonita i da je kao takva morala biti ukinuta.

Članak koji je podijelio objavljen je na crnogorskom portalu Pobjeda.me te je riječ o autorskom tekstu Kasumovićeva pravnog zastupnika Mihaila Volkova.

U ovom tekstu Volkov optužuje Općinski sud BiH da je prekršio niz pravila pa tvrdi da to "onda logično nameće i pitanje je li sam Kasumović zakonito osuđen i je li uopće kriv".

Inače, Kasumović će se naći u crnogorskom Registru počinitelja kaznenih djela protiv spolne slobode. Iz Ministarstva pravde Crne Gore poručili su da je uredbom o načinu vođenja kaznene evidencije propisano da se u nju uključe i osobe koje su strani sudovi osudili za kaznena djela.

Protiv Kasumovića je okrenuta cijela regija nakon što je jedan mladić priznao kako je bio žrtva pedofilije tog glumca. Njegovo priznanje šokiralo je sve, a osim te šokantne informacije, još je više reakcija javnosti izazvala činjenica kako se glumac iz zatvora izvukao uz otkupninu. Više o cijelom slučaju pročitajte OVDJE.

Scenarist Feđa Isović, koji je autor serije "Halo Taxi", u čijoj se glumačkoj postavi nalazi Kasumović, šokiran je događanjima te je do daljnjega zaustavio snimanje. Više o tome pronađite OVDJE.

Scene Moamera Kasumovića bit će izbačene iz filma Luke Mamuze, a detalje otkrijte OVDJE.

Tko je još opleo po glumcu nakon gnjusnih saznanja pročitajte OVDJE.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Ovako napuhane bokove nikad prije nismo vidjeli, pogledajte neobičnu suknju glumice o kojoj svi bruje

Povezana vijest Celebrity Oglasio se odvjetnik glumca čiji je slučaj šokirao regiju: ''Tu ništa nije neobično ni posebno...''

Povezana vijest Celebrity Tko je glumac omiljen u regiji o kojem zbog gnjusnih optužbi ovih dana svi pišu?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS