Mudro šute o svemu

Brat Kate Middleton oženio se u najvećoj tajnosti, evo tko je atraktivna plavuša koju je tri godine krio od javnosti!

James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

James Middleton proteklog je vikenda u tajnosti pred oltar stao sa svojom dugogodišnjom djevojkom, a na vjenčanju su bili Kate Middleton i princ William.

Mlađi brat Kate Middleton, 34-godišnji James, prije nekoliko dana je pred oltar stao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Alizée Thevenet (32) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su se počeli raspitivati tko je ljepotica koja je osvojila njegovo srce.

Middleton je sam potvrdio da se vjenčao u subotu pred uskim krugom obitelji i prijatelja, a na ceremoniji su bili Kate Middleton i njezin suprug, princ William.

32-godišnja Alizée već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gdje je postala i direktorica jedne tehnološke tvrtke. Kćer je umirovljenog diplomata Jeana-Gabriela Theveneta, a bliska je s oba roditelja. Upravo njezin otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova kćer jako sretna sa svojim dečkom, o kojem ima samo riječi hvale. "Alizée je jako sretna u vezi s Jamesom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag", rekao je Jean-Gabriel za britanski Daily Mail prije dvije godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Cambridgea ljubi francusku ljepoticu.

James Middleton medijima je ispričao i kako su se upoznali, a za sve je očito bio zaslužan njegov pas Ella. Kujica je šetala terasom kafića u kojem je bila Alizée te je djevojka mislila da je on konobar kada joj se došao ispričati, a upravo taj trenutak bio je presudan da se odmah zaljubi u Francuskinju.

Svoju vezu su godinu dana uspijevali sakriti od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor i Thomassa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro šute, a javnost o njihovoj vezi doznaje sve tek na kapaljku.

Alizée Thevenet inače je u Bruxellesu završila preddiplomski studij ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i financije. Odrasla je u Francuskoj, no zbog prirode posla svog oca često se s obitelji selila, a živjela je u svim krajevima svijeta, od Čilea do Indinezije. Tečno priča engleski i španjolski, a obožava jedrenje te gaji ljubav prema psima baš poput svog novopečenog supruga Jamesa.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS