"Fajferiću stari!"

Publiko draga, sjećate li se njega? Šuput uspjela izbaciti iz takta varaždinskog Čolića, a on ju je jedva dočekao vidjeti!

Mladen Fajfarić vratio se u Supertalent nakon četiri godine i ponovno pokušao osvojiti žiri svojim pjevanjem.

Varaždinca Mladena Fajfarića gledatelji showa Supertalent imali su prilike upoznati još 2018. godine, a sada je ponovno odlučio stati pred četveročlani žiri koji u prvom pokušaju nije uspio oduševiti.

Mladen je po struci informatičar, voli glazbu i knjige, u showu je i ovog puta odlučio pokazati svoj talent pjevanja, a u njegovu mu Varaždinu govore da je dvojnik Zdravka Čolića.

''Ja sam već bio ovdje prije četiri godine. Prvi put mi je bila malo trema, strah, uzbuđenje. Imao sam jedan strah da se ne bih osramotio, da ne bi nešto krenulo po krivu. Kako su između svih onih natjecatelja koji su bili, kako su baš mene uzeli da budem kao gost, a nisam prošao na prvom nastupu? Bio sam sretan. Neki su mi čak nudili da nastupim privatno jer znam napraviti show, ali nisam htio takvo nešto, ja sam rekao da ja pjevam samo za Novu TV. Od djetinjstva volim Zagreb. Danas djelujem puno opuštenije, sasvim drugačije od onog prije četiri godine. Najviše se radujem vidjeti Maju Šuput, ja vjerujem da će oni mene prepoznati", izjavio je Mladen prije nastupa.

''Ja se ne sjećam gospodina'', rekla mu je Maja Šuput, a njega je to malo zabrinulo, ali onda mu je priznala da ga se sjetila.

''Ma sjećam te se Fajferiću stariFajferić je naš prijatelj'', rekla je i izmamila mu osmijeh na lice.

Mladen je pjevao pjesmu Zdravka Čolića ''Pjevam danju, pjevam noću'' i svojim nastupom razveselio publiku u studiju, ali ne i Martinu Tomčić koja mu je brzo stisnula X, a onda i Fabijan.

"Izražavate svoje emocije, niste opterećeni, autentični ste, odabrali ste tešku pjesmu. Nemate treme, pokazujete da nikad ne treba odustati, sva djeca bi se trebala ugledati na vas, bravo", pohvalio ga je Davor Bilman.

"Ja se vas sjećam iz prve sezone, vi ste nama ostali u sjećanju jer ste nam bili jako zabavni", poručila mu je Maja.

"Ništa nemam protiv vaše energije, stisnuo sam X jedino iz poštovanja prema nekim drugim kandidatima", pojasnio mu je svoju odluku Fabijan Pavao Medvešek.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Maja Šuput izvijala se u pijesku ispred skupocjenog hotela kojim ju je iznenadio njen suprug

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pohvalio se izgledom novog ureda, pažnju posebno krade jedan luksuzni detalj!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS