uvijek originalan!

Poznati Hrvat svojim je outfitom zasjenio kolegice na zagrebačkoj špici, a do izražaja su došle i njegove tetovaže!

Miran Kurspahić - 3 Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Miran Kurspahić privukao je brojne poglede na zagrebačkoj špici svojom odjevnom kombinacijom.

Naš glumac Miran Kurspahić prošetao je centrom Zagreba, a svojom odjevnom kombinacijom opet je privukao hrpu pozornosti.

Utegnuo se u crni prsluk ispod kojeg su se nazirale zanimljive tetovaže, a uz to je iskombinirao uske bijele hlače, cipele u istoj boji i crvenu torbicu i maramu koju je obavio oko vrata.

Nekoliko mjeseci nakon prekida s našom kantautoricom Mirnom Škrgatić naš osebujni glumac pohvalio se novom djevojkom.

Na svom profilu ima već nekoliko zaljubljenih objava, a par je, kako prenosi Story, u sretnoj vezi već nekoliko mjeseci.

Nova partnerica zove se Elia Paljetak, a naša je uspješna dječja stomatologinja. Trenutačno radi u jednoj stomatološkoj klinici u Zagrebu, a svoj privatni život strogo drži za sebe, pa su joj tako i profili na društvenim mrežama zaključani.

''Zacjeljivanje prvenstveno dolazi iznutra, ali ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati baš takvog okrhnutog kakav jesi'', poručio je glumac uz njihove fotografije.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Prepoznajete li ovu ljepoticu? Zbog zavidne figure mamila je poglede na plaži, a o njezinom vrućem poljupcu pred kamerama još uvijek se priča

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Znojna Nives Celzijus sve je iznenadila gimnastičarskim vještinama pa se pohvalila rezultatom napornog treninga: "Majica je mokra!"

Povezana vijest Celebrity Naša bivša saborska zastupnica objavila fotku iz bazena pa opravdala titulu jedne od najzgodnijih političarki

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna šokirao zabrinute pratitelje posljednjom objavom, sve zanima što smjera: "Nemoj nas plašiti..."

Povezana vijest Celebrity Mlađa kći Elle Dvornik promijenila je imidž, zbog novog izdanja jasno je od koga je naslijedila kreativnu stranu!

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo jedan od najboljih zadarskih kuhara, iza sebe je ostavio suprugu i troje djece

Povezana vijest Celebrity Srpsku folkericu mnogi na prvu nisu prepoznali, a u kožnom outfitu pokazala je da ju ružni komentari o izgledu nimalo ne zamaraju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS