Pohvalio se

Legendarni Čombe glumi s najvećim holivudskim zvijezdama u jednom od najiščekivanijih filmova godine: "Dobar je osjećaj"

Miraj Grbić Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Miraj Grbić na Instagramu je objavio najavu svojeg novog filma "Babylon" u kojem glumi s Bradom Pittom, Margot Robbie, Olivijom Wilde te drugim holivudskim zvijezdama.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", zadnjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, a sada se pohvalio novim uspjehom.

Miraj je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavio najavu filma "Babylon" uz koju je napisao: "Dobar je osjećaj biti dio ovog remek djela."

Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine u kojem, osim Miraja, uloge imaju i Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire i još neki poznati holivudski glumci. Izlazak filma najavljen je za Božić ove godine.

Inače, otkako je 2013. godine sa suprugom Marijom Omaljev Grbić iz Sarajeva preselio u Los Angeles Miraj je već ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa. Nedavno je na Instagramu otkrio i da snima film "DYAD".

Glumac je prošle godine postao i otac djevojčice Billie koju je supruga Marija rodila u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, a par se od tada često na Instagramu hvali svojom mezimicom.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS