"Diva naša prekrasna"

Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Renata Končić Minea je putem društvenih mreža najavila sedmu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea najavila je na svom profilu na Instagramu novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem ju gledamo kao članicu žirija.

"Voljela bih da vam mogu prenijeti cijelu atmosferu i energiju s naših snimanja, druženja... Ovaj show je vrtlog raznih emocija, doživljaja i na kraju i reakcija. Po prirodi sam emotivna i nikada to nisam skrivala. Danas me nešto posebno dirnulo, izazvalo u meni toliko snažnu emociju, da je suza sama krenula. Gledajte nas i uživajte uz Tvoje lice zvuči poznato i sve naše posebne i nevjerojatno talentirane kandidate, divni su! A moji mušketiri... Žiri... Volim ih jakooo", napisala je Minea uz objavu.

"Ova haljina ti divno stoji", "Top kombinacija", "Diva naša prekrasna", komentirali su njezini pratitelji.

Povezana vijest Celebrity Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

Minea je otkrila da je i ovaj put za njezin besprijekorni stajling zaslužan stilist Marko Grubnić.

Povezana vijest Celebrity Minea optočena biserima najavila novu epizodu našeg showa, zanosne noge u minici bile su u prvom planu: ''Extra si!''

Osim nje u žiriju omiljenog showa gledamo i glumce Gorana Navojca i Enisa Bešlagića te pjevača Marija Rotha, koji također iz emisije pokazaju svoja zgodna lica u elegantnim izdanjima.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Uz naš domaći par ne veže se niti jedan skandal, a ovakvi prizori govore da su zaljubljeni kao prvog dana!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS