''Mali vlogić''

Mia Negovetić uvela je pratitelje u backstage pa pokazala kako nastaju transformacije za ''Tvoje lice zvuči poznato'', potrebni su sati pripreme!

Mia Negovetić Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Mia Negovetić snimila je atmosferu u backstageu i pokazala kako izgleda spremanje kandidata za nastupe u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Naša pjevačica i natjecateljica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Mia Negovetić uvela je svoje pratitelje u backstage emisije te pokazala kako izgleda mjesto na kojem se spremaju za nastupe.

Mia je snimila prostoriju s puno ogledala u kojoj ih šminkaju te rade frizure, a zvijezda videozapisa osim nje bio je i Luciano Plazibat kojeg je snimila na stolici za šminkanje.

''Evo jedan vlogić. Vodim vas na malo putovanje kroz studio Nove TV za show TLZP. Pričam o tome što slijedi idući put za one koji nisu uspjeli popratiti'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Podsjetimo, u sljedećoj emisiji koja je već ove nedjelje Mia će biti naša velika glazbena diva Vanna, a u prvoj emisiji oduševila je transformacijom u Arianu Grande.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS