''govorili su mi da...''

Iskreno priznanje djevojčice iz Supertalenta čijoj se snazi svi možemo samo diviti: ''Oprostila sam im i postala jača''

Prvu epizodu jedanaeste sezone showa Supertalent otvorila je Meri Toskić, neustrašiva mlada akrobatkinja koja se bez trunke straha vinula u visine studija.

Meri Toskić tijekom svog nastupa popela se do samog stropa studija, i vidljivo dala sve od sebe da svojim nastupom izbori prolaz u idući krug showa Supertalent. 

Ovo je njezina priča. 

''Ja sam samo došla pred mamu i molila ju da idem na Supertalent'', ispričala je Meri prije nastupa.

''Čak zna reći, mama, ja sam jedino ovdje sretna'', dodala je njezina majka.

''Inače sam jako vesela, ali ako netko nešto napravi, udari me, ili nešto slično, ja odmah postanem tužna, ili plačem ili nešto tako. Moji prijatelji iz razreda su se jako ružno ponašali prema meni, tako da počnu biti grubi'', ispričala je iskreno Meri. 

''Meri je dijete koje je bilo izloženo nekoj vrsti nasilja, kao roditelju mi je jako teško kad vidite da je vaše dijete nesretno'', dodala je mama.

''Kad sam išla u školu mislila sam da će me još vrijeđati, govorili su mi da sam mala, da ne znam ništa. Osjećala sam se jako ružno i uvrijeđeno'', priznala je Meri.

''Kad uđem u dvoranu, odmah to izbacim iz glave, kažem to nema ništa veze sa mnom i onda se osjećam bolje'', zaključila je Meri.

''Postala sam jača jer sam im oprostila, počela sam ovo trenirati i zato sam postala sve jača i jača'', zaključila je Meri. 

''Svoj djeci koja prolaze isto što i ja, preporučila bih da im oproste, i da nađu neki hobi koji ih jako zanima i da se zaljube u to kao što sam se i ja'', poručila je Meri koja je žiri oduševila svojim talentom. 

''Mama koja to gleda sa strane, ja mislim da bih ja imala predinfarktno stanje. Ti uopće nisi imala straha, ovo nije bio nastup jedne djevojčice, ovo je bio jedan ozbiljan Supertalent nastup'', odmah je nakon nastupa rekla Maja.

''Mene je strah bilo'', rekla je Martina.

''Ti si imala stravično dobar nastup, moram te pohvaliti za snagu koju si pokazala jer te pozicije koje si ti izvela, za to treba jako puno snage'', izjavio je Bilman.

Djevojčica je dobila 4 da.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar Kitarović dobila veliku ulogu u New Yorku, a svi su primijetili da blista u novim modnim izdanjima!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju nevolje za Moamera Kasumovića: Još jedna zemlja ga je stavila na listu srama!

Povezana vijest Celebrity Milana Vlaović plijenila je pažnju u javnom izlasku, pridružio joj se i suprug kojeg rijetko vidimo

Povezana vijest Celebrity Drami oko trudnoće u srpskom showu se ne nazire kraj: "Ona se mora savjetovati s liječnicima"

Povezana vijest Celebrity Unatoč bolesti koja je utjecala na izgled njegovog lica, odlučio je biti glumac: ''Ljudi mi kažu, operiraj se''

Povezana vijest Celebrity Indira sve zbunila objavom iz Lourdesa, tamo je s bivšim mužem: "Skupa ste najjači. Lijepo vas je vidjeti ovako sretne!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS