''SAMO NAPRIJED''

Meri iz MasterChefa pohvalila se nevjerojatnom transformacijom, pokazala je i svoj plan prehrane!

Meri Goldašić Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Meri Goldašić s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života. Sada je pričala o svom gubitku kilograma.

Influencerica i bivša kandidatkinja našeg hit-showa ''MasterChef" Meri Goldašić na Instagramu je otkrila kako je uspjela skinuti čak 20 kilograma u sedam mjeseci.

"Evo što jedem u danu kao osoba koja je skinula 20 kilograma u posljednjih sedam mjeseci, a ne jedem meso, a dnevno trebam unijeti 140 grama proteina. Tako da ako ne jedete meso evo vam mojih korisnih savjeta. Ujutro popijem ovaj 'power shake' u kojem je čak 70 grama proteina, u pitanju je biljni protein, a možete koristiti i biljno mlijeko s proteinima pa vam je to odmah tri u jedan prava ubojica", rekla je u videu Meri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Zatim je ispričala što radi nakon jutarnje kave.

"Odem u teretanu, a poslije godišnjeg odmora ovo mi je drugi dan u teretani. Dosta sam slaba jer nisam puno proteina unijela, no došao je i taj rujan pa se vraćam u svoju staru i normalnu rutinu. Za ručak sam pojela dosta proteina pa da se toga riješim. Za 'snack', odnosno među obrok pojela sam proteinsku čokoladicu. Za večeru sam pojela tortilju u koju sam stavila senf, dva jaja, gauda sir, rajčice iz svekrvinog vrta, a pojela sam i malo zrnatog sira", ispričala je.

U komentarima su se javili i oduševljeni pratitelji.

"Daj nam češće snimi ovakve stvari za motivaciju", "Super video, sviđa mi se doručak", "Samo naprijed", samo su neki od komentara podrške.

Brojni fanovi su je pitali i kako je izgledala prije nevjerojatne transformacije, a ona je zatim podijelila video iz ranijih epizoda ''MasterChefa''.

"Najrealniji prikaz su vam ove profi fotke na kojima se ne uspije sakriti niti žica od mikrofona, a kamoli bilo što drugo. Uostalom, ja kada nekoga volim na njemu ne primijetim niti gram viška, a niti ćelavu glavu ili pokvarene zube. Ja na toj osobi vidim ono najljepše", rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Podsjetimo, Meri se nedavno na društvenim mrežama susrela se s negativnim komentarima na račun svog izgleda pa se obračunala s hejterima.

Više o tome saznajte OVDJE

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zavirite u raskošni dom srpske folkerice, ovakav luksuz stvarno si samo rijetki mogu priuštiti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Povezana vijest Celebrity Zvijezda našeg hit-showa u minijaturnom kupaćem pokazala zavidni dekolte, a pale su i usporedbe s pop-senzacijom!

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa poslije hejterskih komentara na račun njenog izgleda, najavila da je vrijeme za promjenu: ''Svi ćete misliti da sam bila na operaciji!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda našeg hit-showa opako se obračunala s hejterima nakon što je objavila fotku u kupaćem: ''Bolje da mi padne guza, nego IQ!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda našeg hit-showa nakon velike transformacije ponosno pokazala figuru u bikiniju!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda MasterChefa pohvalila se fotkom s pobjednikom ovog showa, jednom možete pogađati gdje su pozirali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS