Zna se i zašto

Princ Harry ovog se ljeta odlučio na neočekivan potez, no u njemu ga neće podržati supruga Meghan

Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

U stranim medijima šuška se kako princ Harry ovog ljeta planira duži boravak u Londonu kako bi proveo vrijeme sa svojom obitelji, a evo i hoće li Meghan Markle ići s njim.

Meghan Markle vjerojatno se neće pridružiti princu Harryju u odlasku u Veliku Britaniju ovog ljeta, tvrdi bliski izvor.

Harry se navodno planira vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo na dulje vrijeme jer želi dati prioritet popravljanju prekinutog odnosa s obitelji, prenosi Daily Mail.

Priča se da je princa na to nagnalo loše zdravstveno stanje oca i šogorice, a spekulira se da sada želi popraviti mostove sa svojom obitelji koji su srušeni prije tri godine.

No, unatoč vojvodinoj namjeri da otputuje, njegova supruga Meghan vjerojatno mu se neće pridružiti jer ima previše obaveza oko lansiranja svog novog lifestyle brenda American Riviera Orchard.

Bliski izvor je jednom časopisu rekao da se, osim što mora voditi računa o svojim poslovnim interesima, vojvotkinja od Sussexa boji da će je ponovno prozivati u javnosti kao što je to bilo i na Platinastom jubileju 2022. godine.

''Harry jedva čeka otići kući i vidjeti svog tatu, naći se s prijateljima za svoj rođendan u rujnu i također posjetiti svoju tetu, princezu Anne. Ali ta se situacija nije promijenila za Meghan. Poštuje što se Harry mora vratiti svojoj kući iz praktičnih i emocionalnih razloga, ali to ne znači da će ona ići s njim'', rekao je izvor za Closer.

Podsjetimo, Meghan i Harry s ostatkom obitelji u lošim su odnosima otkako su odlučili napustiti Britaniju i preseliti u Ameriku. Harry je otad samo par puta bio u Londonu i gotovo da se ni nije susreo s obitelji, dok se Meghan cijelo vrijeme ''skriva'' u Montecitu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje Minei priredio pobjednik našeg hit-showa: ''Moglo je samo ovako, na prepad!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lana Jurčević oduševila pratitelje velikodušnim potezom: ''Uvijek sam se pitala gdje ću s njom, pa evo...''

Povezana vijest Zanimljivosti Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

Povezana vijest Celebrity Meghan i Harry pripremaju posebno slavlje za vikend, a pozivnice su dobila i četiri člana kraljevske obitelji?

Povezana vijest Celebrity Meghan Markle opet se inspirirala princezom Dianom, za mješavinu kašmira i svile izdvojila je pozamašnu cifru!

Povezana vijest Zanimljivosti Kate i William traže novog zaposlenika, od njega zahtijevaju da posjeduje jednu posebnu vještinu

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS