Dobro je sve nasmijao!

Matija Lovrec od showa ''Ples sa zvijezdama'' oprostio se zanimljivom izjavom: ''Zapamtite ovo ime..''

Matija Lovrec i Helena Bradvica napustili su show ''Ples sa zvijezdama'', voditelj se na zanimljiv način oprostio od emisije.

Nakon Vlatke Pokos i Lucije Lugomer show ''Ples sa zvijezdama'' napustio je i Matija Lovrec s kolegicom Helenom Bradvicom. 

Matija je sve nasmijao rečenicom kojom se oprostio od showa. 

''Ja bih volio da Hrvatska javnost upamti jedno ime - Mateo Cvenić'', rekao je i time podsjetio kako se Vlatka Pokos oprostila od emisije. 

''Najveću podršku imao sam od Helene, ja sam možda malo i zabušavao'', rekao je Matija koji je u večeri filmske tematike s Helenom otplesao jive, a odglumili su Johna Travoltu i Umu Thurman. 

A evo što je Lovrec govorio prije početka showa: 

"Ples za mene znači sofisticiranu nadogradnju glazbi, nebeski spoj zvuka i kretanja. Ples je umjetnost, ples je vještina, ples je ljepota. Ples je i zabava za cijelu obitelj, ples je ono što vas ističe od gomile na plesnom podiju", komentirao je Matija u intervjuu za DNEVNIK.hr. Otkrio je tada i koji mu stil najbolje ide.

"Najbolje od svih plesova mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na partnericu lagano vučeš noge. A za stvarno, mislim da bi mi najlakše išao, da sam ikada plesao, neki rock ’n’ roll. Cijela produkcija je na najvišem nivou i imamo najbolje uvjete za vježbanje, pa se nadam da ću savladati sve stilove koji se od mene očekuju", istaknuo je. Priznao je i kojeg se stila najviše pribojava. "Bojim se latinoameričkih stilova, znaju biti naporni i brzi, a u mojim godinama je to teško pratiti! No, dat ću sve od sebe kako bih opravdao povjerenje produkcije i svih koji će mi dati podršku", govorio je ususret emisiji u kojoj smo ga imali prilike gledati. 

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS