"Koji slatkiš"

Mateo Kovačić pozirao sa svojim preslatkim sinčićem i rastopio sve redom, objavio je i fotke s ljetovanja s Modrićima!

Mateo Kovačić Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Mateo Kovačić pokazao je kako provodi ljeto, a njegove pratitelje posebno je oduševila fotografija na kojoj pozira sa sinčićem Ivanom.

Naši reprezentativci Mateo Kovačić i Luka Modrić sa svojim obiteljima zajedno ljetuju u Hrvatskoj.

Mateo je sada na Instagramu pokazao i kako se provode na odmoru, a njegove pratitelje posebno je oduševila fotografija na kojoj on i sinčić Ivan ližu sladolede.

"Koji slatkiš", "Ivan je tako sladak", "Divna obitelj", "Prva fotografija je najbolja", neki su od brojnih komentara ispod fotki.

Objavio je i fotografiju na kojoj on i Luka poziraju sa suprugama Izabel i Vanjom u gradu Korčula, te jednu s kupanja s Modrićem. 

Kovačić i Modrić nedavno su snimljeni i u jednom restoranu u Dubrovniku, gdje su isprobali i svoje kulinarske vještine, a više o tome čitajte OVDJE.

Luka je inače krsni kum Mateovom sinu, a Kovačić sa suprugom Izabel trenutno čeka i drugo dijete.

Podsjetimo, Mateo i Izabel vjenčali su se u lipnju 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant, a sina Ivana dobili su u siječnju 2020.

Povezana vijest Celebrity Izabel Kovačić javila se hrvatskim navijačima nakon infarktne utakmice Hrvatske, ovo je poručila!

Povezana vijest Celebrity Supruge Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića javile su se iz Leipziga, ali prave zvijezde ove objave nisu one!

Povezana vijest inMagazin Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić mami uzdahe na plaži u Grčkoj, pokazala je fantastičnu figuru u badiću: "Savršena si!"

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Davor Šuker opet ljubi? Navodno je riječ o atraktivnoj poduzetnici iz Zagreba

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS