NAKON DVOGODIŠNJE PAUZE

Pogledajte nezaboravne prizore s Thompsonovog koncerta u Dugopolju! Tisuće obožavatelja pozdravile su ga hrvatskim zastavama i simbolima!

Marko Perković Thompson Ivo Cagalj/PIXSELL 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Marko Perković pjevao je brojnim obožavateljima u Dugopolju, a nakon koncerta uslijedio je vatromet.

Marko Perković Thompson napravio je pravi spektakl na drugom samostalnom koncertu nakon dvogodišnje pauze. Nastupio je u Dugopolju, a brojni njegovi fanovi stigli su iz raznih dijelova Lijepe Naše.

Stadionom "Hrvatski vitezovi" vijorile su se hrvatske zastave, a Thompson je obožavatelje zabavljao svojim brojnim hitovima.

Fotografije s koncerta pogledajte u našoj galeriji.

Koncert u Dugopolju je završio s pjesmom ''Lijepa li si'', a nakon toga je uslijedio vatromet. Atmosferu prije koncerta možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson nedavno je održao prvi samostalni koncert u Imotskom nakon dvije godine pauze, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lejla i Tarik zablistali su u outfitima dostojnim Hollywooda, s njima je bio i stariji sin kojeg je glumac prihvatio kao svog!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo tko je supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića, ovo je njihov rijetki zajednički izlazak, a bila mu je podrška u najtežim vremenima!

Povezana vijest Celebrity Sve je spremno za spektakl u Dugopolju! Okupili su se brojni fanovi Thompsona, a na kraju koncerta čeka ih i jedno iznenađenje

Povezana vijest Celebrity Thompson na rubu suza progovorio o obiteljskoj drami kroz koju je prošao: ''Hvala vam na molitvama''

Povezana vijest Celebrity Ovo su prizori s prvog samostalnog Thompsonova koncerta poslije dvije godine, u publici su bila i neka poznata lica!

Povezana vijest Celebrity Tisuće ljudi spremno je za spektakl u Imotskom, pogledajte atmosferu prije samostalnog Thompsonovog koncerta!

Povezana vijest inMagazin Emotivni Mate Bulić o kumstvu s Thompsonom: ''Svaki dan je bio u kontaktu s mojom obitelji kad ja nisam znao za sebe''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS