Zna kako privući pozornost

Dotjerani Marko Livaja ostao je u sjeni zgodne supruge Iris, koja se pobrinula da joj svi gledaju u noge!

Marko i Iris Livaja - 3 Ante Cizmic/Cropix 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Marko Livaja pojavio se na izboru za Sportsko ime Dalmacije u pratnji supruge Iris, koja je u mini haljini ukrala sve poglede.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka Marko Livaja pojavio se na izboru za Sportsko ime Dalmacije u Splitu u pratnji supruge Iris.

Za tu su se prigodu oboje dotjerali. Marko je nosio odijelo i bijelu dolčevitu te je zagladio kosu, dok je Iris u mini haljini s točkicama i upečatljivim narančastim štiklama usmjerila svu pozornost na svoje vitke noge.

Par je spremno pozirao fotografima, a zagrljajem i osmijesima potvrdili su da im u bračnom životu još cvjetaju ruže.

Podsjetimo, Marko i Iris vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, a zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Iris je inače najveća podrška svojem suprugu, a nagađa se i kako je ona glavna odgovorna za njegovu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Video Jennifer Lopez i Bena postao hit na društvenim mrežama, morao joj je pojasniti neke stvari: "Jen, nisam pio!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS