ma besprijekorno!

Grubnić objavio fotografije na kojima se ističe nešto baš upadljivo, a već je poznat po tome da pazi na svaki detalj!

Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografiju na profilu na Instagramu za koju dobiva same pohvale i lajkove.

Naš modni stilist Marko Grubnić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira kao i uvijek pomno dotjeran i vidi se da je pazio na baš svaki detalj.

Marko na fotografija pozira u trendi svjetlim trapericama i sakou s istaknutim dekolteom, koje je uskladio s čupavim papučama i dizajnerskom torbicom. Svima je dodatnu pažnju privukao besprijekoran, bijeli i blistav osmijeh. 

"Harmonija", napisao je kratko uz objavu.

"Bravo Marko", "Top", "Papučice", pohvalili su ga njegovi obožavatelji.

Marko je ovih dana privukao pažnju na zagrebačkim ulicama kada je prošetao sa svojom skupocjenom ružičastom torbicom, a kako bi je zaštitio od lošeg vremena, na nju je stavio materijal nalik kabanici.

"Čuvajte svoje slatkice od kišnog vremena", poručio je u opisu fotografije koju je i sam objavio na svom profilu na Instagramu.

Marko je inače i ove sezone showa "Ples sa zvijezdama" zaslužan za glamurozna izdanja voditelja i članova žirija, a nedavno je u nizu fotografija s voditeljicom Tamarom Loos otkrio i što se događa iza kulisa.

"Kad se kamere ugase... Stil ne može biti pravi ili krivi. Važno je ostati svoj i osjećati se dobro u onome što nosiš", napisao je tada ispod objave na kojoj sjede na stubištu i jedu burgere.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Ana Rucner u prozirnoj bluzi pokazala točno onoliko koliko treba, a pobrinula se i da svi primijete njezine noge

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS