što kažete?

Naš zgodni glumac sve je iznenadio potpunom promjenom izgleda, ima čak i novu boju kose!

Marko Braić - 1 Marko Braić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marko Braić na Instagramu se pohvalio novim izgledom, a pratitelji su ostali oduševljeni njegovom promjenom imidža.

Domaći glumac Marko Braić svojim izgledom osvojio je brojne obožavateljice, a sada se na Instagramu pohvalio novim izgledom. 

Naime, Marko je promijenio boju kose u plavu te je novi imidž upotpunio bušenjem uha kojeg sada krasi zlatna naušnica.

Glumac se pohvalio i osunčanim tenom, a samim tim njegove plave oči još su više došle do izražaja. S obzirom na to kako mu stoji novi imidž, vrlo lako je moguće da će Marko obnoviti trend ovo look-a. 

Pratitelji su ga odmah pohvalili u komentarima.

"Au, Marko kakav si!", "Obožavanje", "Top", pisali su.

Inače, Marku je uz glumu sport velika strast, točnije crossfit, a za In magazin ove godine rekao je da potpuno odgovara njegovom karakteru.

"Mislim da sam neki čudni introvert koji se pravi i brani ekstrovertnošću. Volim doživjeti što više toga, imati različita iskustva. Volim imat ulogu rendgena u društvu, to probavit da bi kasnije mogao koristit u svom poslu. Ajmo reći, rendgen karakter", priča Marko Braić.

Kako u svemu, tako i u ovom intenzivnom sportu, 32-godišnji Marko voli imati mjeru. Uz to što mu dobro radi tijelu, predstavlja mu i svojevrsno čišćenje uma. Katarzu.

"Taj trenutak kada spoznaš za što je tvoj um i tijelo sposobno, nevjerojatno. Kada spoznaš prirodnu snagu... koja je priroda, ali smo je zatamnili, odlučili sjest na kauč i gledat tv i jest čips", smatra Marko.

Povezana vijest Zanimljivosti Dino Jelusić o pozivu na Doru: ''Prvo sam pomislio možda bi bilo dobro ''uvaliti'' nešto teže, ali publika kojoj ja težim to ne bi oprostila''

Povezana vijest Celebrity Omiljeni glumac u sakou s dubokim izrezom pokazao mišiće pa otkrio: "Tajna mog outfita je ne stići ispeglati košulju"

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni glumac javio se vrućom fotkom iz tuša, Nives Celzijus nije se suzdržala od komentara: ''Zove na blud...''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Brazilska ljepotica i multimilijunašev sin tijela su doveli do savršenstva, paparazzi ih uhvatili na hit-lokaciji

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Nina Badrić javila se iz Grčke u kratkoj bijeloj haljini, Jelena Rozga ostavila joj je komentar ispod fotografije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS