snašla se

Domaća glumica javila se sa skijališta u kupaćem kostimu: "Kad ne znaš ni stati na skije..."

Marijana Mikulić Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Marijana Mikulić na Instagramu je objavila fotografije s obiteljskog skijanja na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Glumica Marijana Mikulić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se da je s obitelji bila na skijanju.

No umjesto tipičnih snježnih prizora, podijelila je fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a objasnila je i zašto.

"Kažu kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin. A šta kad si na skijalištu, a ne znaš ni stati na skije? Dica skijaju, a mater gleda... K'o što vidite, tužna sam i žalosna, veoma", šaljivo je napisala u opisu fotki na kojima je oduševila pratitelje svojom linijom.

"Zgodnica jedna", "Kraljice", "Uživaj, zaslužila si", "Izuzetna ljepotica", "Kao djevojka", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Nedavno je Marijana na Instagramu objavila i jednu svoju fotografiju iz 2010. godine, na kojoj se također u fokusu našla njezina vitka figura, a posebice noge.

"Neka je zabilježeno da sam nekada bila komad", napisala je, a obožavatelji su se složili da se od tada gotovo uopće nije promijenila.

Inače, Marijana je majka trojice sinova koje je dobila sa suprugom Josipom, s kojim je u braku od 2005. godine.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Tonči Huljić komentirao zabranu koncerta narodnjaka u Puli i Osijeku pa ukazao na jedan apsurd: "Ništa oko čega bismo se trebali brinuti"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS