Druga strana priče

Marija Šerifović o nedavnom javnom ispadu bijesa: "Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, ali...''

Marija Šerifović Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marija Šerifović ispričala je da odlazi na tretmane kod psihologa kako bi svladala sve nepodnošljive dane u svom životu.

Regionalna pjevačica Marija Šerifović za novu.rs otkrila je kako joj psiholog puno pomaže u njezinom kontroliranju života.

S psihologom radi već dobrih 20 godina, a uz pomoć njega pokušava svoje dane učiniti što boljima i učinkovitijima. Ne skriva ni kako osim njega, to često radi i sama sa sobom ili joj u tome pomažu ljudi koji je okružuju.

Opisala je i kako podnosi one "stresne" životne situacije:

"Rijetko mi dođe žuta minuta, to mi se možda pet puta dogodilo do sada u životu… To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala riješiti, nekada ne… Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa".

Evo i  što misli o nedavnom skandalu gdje je pokazala svoj ispad bijesa u javnosti...

"Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smijem, glasno se svađam, glasno volim… Ne znam drugačije".

"Ne podržavam društvene mreže! Da se ja pitam, djeci ne bih dopustila da tamo imaju profile prije srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih savijetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje djece", objasnila je Marija.

A što o njezinom karakteru misli majka Verica:

"Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pjevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i sretna sam što me je naučila da budem disciplinirana, da poštujem druge ljude i tuđe vrijeme".

Prisjetimo se, Marija je u noći s 8. na 9. kolovoza snimljena kako nasred ulice u Beogradu urla i psuje, te udara po automobilu.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", otkrio je anonimni izvor tada za Kurir.

Dodao je i kako su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz vozila, a sve ostalo se vidi na snimci", ispričao je izvor.

  1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Lana Jurčević pokazala raskošan dekolte u pripijenom kožnom korzetu, dugo je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS