BIVŠA MANEKENKA

Bujni dekolte ove brinete pokupio je sve poglede među okupljenima, u decentnoj haljini izgledala je kao da je došla s Oscara!

Marija Hudolin Armin Durgut/PIXSELL 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marija Hudolin svojom vitkom linijom i modnom kombinacijom privukla je brojne poglede na Sarajevo Film Festivalu.

Zanosna brineta, Marija Hudolin, prošetala je crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu. Nosila je dugu crnu haljinu, a njezin dekolte dodatno je očarao posjetitelje prestižnog događanja.

Izgled je upotpunila podignutom frizurom, nakitom i torbicom.

Naime, o ovoj dami zna se da je bila druga pratilja na izboru za Miss opkoljeno Sarajeva 1993. godine. Pobjedu je tada odnijela Inela Nogić, a prva pratilja je bila Dijana Šehić. Izbor se tada održao u Bosanskom kulturnom centru.

Marija je nakon bavljenja manekenstvom neko vrijeme bila televizijska voditeljica, a zatim je odlučila uživati u privatnosti i posvetiti se majčinstvu. Osnovala je brend prirodnih i organskih proizvoda za njegu kože bebe. Majka je četvero djece i trenutačno živi u Skopju.

Podsjetimo, na Sarajevo Film Festivalu pojavili su se i Aleksa Đorđević i srpska folk-zvijezda Maya Berović.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Minea u mrežastoj kombinaciji istaknula nikad vitkiju figuru, na njoj je dugo radila: ''Božanstvena si!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Ovako je izgledalo vjenčanje Brene i Bobe koje i danas slovi kao jedno od najglamuroznijih na našim prostorima: "Došli su ljudi iz čitavog svijeta..."

Povezana vijest Celebrity Srpska folk-zvijezda pojavila se na crvenom tepihu prestižnog događanja, ovoga puta je imala drugačiju ulogu

Povezana vijest inMagazin Ove zvijezde dokaz su da jabuka ne pada daleko od stabla, a evo tko je sve krenuo stopama poznatih roditelja: ''Rekao sam mu da zvuči kao ja...''

Povezana vijest Celebrity Sin Đorđa Balaševića u Sarajevu predstavio film koji je bio želja njegovog oca, društvo su mu pravile supruga i kći!

Povezana vijest Celebrity Čolićeva prva ljubav danas je poznata glumica i ima 70 godina, evo kako izgleda: ''Uvijek će imati dio u mom srcu!''

Povezana vijest Celebrity Severina se pohvalila velikim obratom: "Ajde da jednom moji prijatelji idu i na tuđi koncert, ne samo moj..."

Povezana vijest Celebrity Tom Cruise skriva privatan život od javnosti, a evo kako izgleda njegova najstarija sestra, fanovi kažu da su isti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS