Vidite li sličnost?

Čombina supruga rastopila pratitelje preslatkom fotkom njihove kćerkice, neki su odmah primijetili da sliči tati

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maria Omaljev Grbić na Instagramu je objavila preslatku fotografiju kćerkice Billie, koju je prije dva mjeseca dobila s Mirajem Grbićem.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44), koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić (38) prije dva mjeseca postali su roditelji kćerkice, koju su nazvali Billie.

Marija je sada na Instagramu podijelila jednu njezinu preslatku fotografiju kojom je rastopila pratitelje, a mnogi se nisu mogli odlučiti sliči li djevojčica više mami ili tati.

"Baby Billie", napisala je u opisu fotografije na kojoj malena Billie gleda ravno u kameru i koju možete pogledati ovdje.

"Kako je samo preslatka", "Slatkiš medeni", "Ista mama", "Slika i prilika oca", nizali su se komentari uz brojna srca i hrpu lajkova.

Podsjetimo, Marija je kćer rodila 15. listopada u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a sretnu vijest da su postali roditelji na Instagramu je podijelio Miraj.

Par je vijest o trudnoći obznanio na društvenim mrežama početkom svibnja predivnom zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu, gdje žive od 2003. godine, a tada su otkrili i spol bebe.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo im je prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS