Baš joj pristaje!

Najzgodnija plavuša na svijetu još malo broji do poroda, a goli trudnički trbuh sad je pokazala na odmoru u susjedstvu

Margot Robbie - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyjem odmara u Italiji, a pred paparazzima je ponosno pokazala svoj trudnički trbuh.

Jedna od najljepših glumica na svijetu Margot Robbie trenutno odmara u Italiji sa svojim suprugom Tomom Ackerleyjem.

Par je viđen na Sardiniji, a glumica je u raskopčanoj bijeloj košulji pokazala već poveći trudnički trbuh što bi dalo naslutiti da prinova stiže uskoro.

Na paparazze se nisu obazirali, a iako se ona pokušala sakriti ispod crnog šešira i tamnih naočala, to joj baš i nije uspjelo.

Da je trudna pročulo se početkom srpnja, a njene prve fotografije s trbuščićem podijelio je Daily Mail. 

''Jednom kad budem majka, djeca će mi biti na prvom mjestu'', izjavila je.

Margot i Tom vjenčali su se 2016. godine u njezinoj rodnoj Australiji. Par se upoznao na snimanju filma ''Suite Française'' gdje je on bio asistent režije, a ona dio glumačke postave.

Par je zajedno producirao filmove, uključujući i ''I, Tonya'', koji je bio nagrađen Oscarom, a skupa su radili i na filmovima ''Promising Young Woman'', ''Saltburn'' te ''Barbie''.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ovaj plavušan nekad je bio razlog zbog kojeg se gledala hit-serija, nalazio se na listama najzgodnijih muškaraca, a evo kako danas izgleda!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zavirite u obiteljski dom Blanke Vlašić i supruga: Krase ga luksuzni detalji, a jedan je kutak baš poseban!

Povezana vijest Nekad i sad Posljednje fotke jedne od najljepših žena na svijetu potaknule su sumnju da je potražila pomoć kirurga, vidite li vi promjenu?

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor užarila Instagram ovom fotkom u mini bikiniju: ''Je li ovo realno? Bome si se stesala!''

Povezana vijest Celebrity Naš bivši premijer i njegova 30 godina mlađa supruga uskočili su u kupaće kostime, fotografijama su se pohvalili na Facebooku!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS