''Tu je muž, udata je...''

Cibocijev komentar Marku i Pauli nije bio ono što su očekivali: ''Imao sam osjećaj da gledam brata i sestru kako plešu''

Marco Cuccurin i Paula Tonković u šestoj emisiji showa''Ples sa zvijezdama'' plesali su bachattu.

Marco Cuccurin uz mentoricu Paulu Tonković ove je nedjelje zaplesao bacchatu uz ritmove pjesme ''Moja malena'' izvođača Saše Kovačevića.

Podrška njihovih fanova im je jako bitna. 

''Što se tiče ovako općenito komentara, poruka i podrške bitni su jer nekako uvijek želim čuti što ljudi misle. Ima i pitanja pa su nas pitali koji nam je ples najdraži dosad, a ja bih rekao svi'', ispričao je Marco u prilogu s priprema za ovu nedjelju gdje je priznao za sebe i da je itekako senzualan.

''Imam ja to u sebi, ja to u svoja četiri zida. Paula i ja imamo super odnos i vjerujemo si, nema neugode, ni postoka ni trunka nelagode'', rekao je.

A evo kako je žiri komentirao ovu njihovu izvedbu. 

''Ovaj je broj super otplesan, ovo što smo vidjeli u prilogu, senzualnost, bilo je, ali mislim da može to još kod tebe'', primijetio je Igor, a Marko mu je odmah odgovorio. 

''A mislim udata je, tu je i muž..''. 

''Imao sam osjećaja da gledam brata i sestru da plešu, a to nije ono što bacchata predstavlja'', komentirao je Ciboci. 

''Ovo je bio ples kompletno van tvog karaktera, bilo je mazno, prigušeno, prisno, i pokazao si da možeš tu svoju energiju prigušit, ja volim i ovog Marka, pa bravo'', Frankino je mišljenje. 

''Meni je ovo bilo savršeno!'', rekla je Larisa. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Petrin mentor Damir zasuzio pred kamerama, emocije su bile jake: ''Ne znam...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS