Jako su slatki!

Domaći par zaljubio se nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a u rijetkom javnom pojavljivanju pokazali su da njihova ljubav cvjeta kao na početku!

Mara Bratoš i Nikša Kušelj Grgo Jelavic/Pixsell 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mara Bratoš i Nikša Kušelj pojavili su se na Dubrovačkim ljetnim igrama, a bio je to njihov zajednički izlazak u javnost nakon dugo vremena.

Domaći ljubavni par, fotografkinja Mara Bratoš i glumac Niška Kušelj u javnosti se rijetko pojavljuju, pa je njihov dolazak na prvu dramsku premijeru 74. Dubrovačkih ljetnih igara sve zaintrigirao.

48-godišnja Mara i 51-godišnji Nikša plijenili su pažnju čim su se pojavili, a zagrljeno su pozirali i pred fotografima koji su ih tamo dočekali. Ona je nosila lepršavu šarenu haljinu bez rukava, dok se on odlučio za svjetloplave hlače te tamnoplavu košulju i cipele.

Ovaj pomalo tajanstveni par vezu je započeo 2013. godine i to nakon što su bili dugogodišnji prijatelji, u listopadu 2017. godine su dobili kćer Pavlu, a vjenčali su se 2021. godine. Da su svoju osmogodišnju vezu okrunili brakom obznanili su na Instagramu.

"Savršen dan", napisala je Mara uz crno-bijelu fotografiju ispred crkve u Cavtatu, a istu sliku je nakon nje objavio i Nikša.

"Moje bijelo vjenčanje", napisao je glumac.

Mnogi su im čestitali na vjenčanju, a među njima su bili i poznati Hrvati. "Ajme! Čestitam od srca", napisala je dekoraterka setova i bivša manekenka Anita Dujić. "A daaaaaaj!!! Savršeni. Nek vam je sretno i doživotno", poželjela im je glumica Nataša Janjić.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS