TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA

Najbolju gimnastičarku svih vremena majka je ostavila kada je bila dijete, sad od popularne olimpijke traži oprost: "Samo je želim pitati..."

Simone Biles Profimedia 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Biološka majka jedne od najboljih gimnastičarki na svijetu priznala je da spremna na razgovor s kćeri i da traži njezin oprost.

Majka jedne od najboljih gimnastičarki na svijetu Simone Biles ostavila je kćer kada je bila dijete. Shanon je sada za Daily Mail progovorila o odnosu sa svojom kćeri.

Za Simone i njezinu sestru Adriju brigu su preuzeli djed Ronald i njegova supruga Nellie nakon što je gimnastičarka bila u udomiteljskoj obitelji. Imala je samo šest godina, a onda se s Ronaldom, Nellie i Adrijom preselila u Teksas. Shanonino dvoje najstarije djece preuzela je Ronaldova sestra, a poznato je i da je u mladosti imala problema s ovisnošću.

''Željela bih se pomiriti sa Simone, samo čekam nju i Adriju. Zamolila bih ih da mi oproste i ne osuđuju me prema mojoj prošlosti, nego da krenemo naprijed'', rekla je gimnastičarkina majka.

''Bilo je teško odreći se djece, ali morala sam to učiniti. Nisam se mogla brinuti za njih. Još uvijek sam koristila drogu i moj otac nije htio da stalno ulazim i izlazim iz njihovih života'', objasnila je.

Iako Shanon ima Simonein telefonski broj, nikad je nije nazvala. Smatra da će razgovarati kada Simone bude spremna na to, ali da bi voljela biti dio njezina života.

''Sada ima 27 godina, udana je. Voljela bih biti dio toga, ali jednostavno moram čekati nju. Ne smiješ nikoga gurati. Imam strpljenja, kad god je spremna, ja sam tu. Nisam osoba kakva sam bila'', zaključila je.

U dokumentarcu o životu Simone Biles, koji se prikazuje na Netflixu, gimnastičarka je otkrila koliko joj je važna podrška Ronalda i Nellie, a upravo njih naziva majkom i ocem.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda našeg hit-showa u minijaturnom kupaćem pokazala zavidni dekolte, a pale su i usporedbe s pop-senzacijom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ova fotografija bujne Salme dobila je pola milijuna lajkova: "Zbog tebe je počela moja opsesija latinama"

Povezana vijest inMagazin Broj ljudi na zagrebačkom glavnom trgu nije umanjio sjaj medalja naših sportaša ni maknuo osmijeh s njihovih lica!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako naša Donna Vekić uživa s osvojenom medaljom: ''Ne puštam te neko vrijeme!''

Povezana vijest Celebrity Zgodni brat Donne Vekić baš poput sestre može se pohvaliti zavidnim uspjehom, evo čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Tko su roditelji Donne Vekić? Od njih je naslijedila ljubav prema sportu, a pomažu joj i u ogromnom pothvatu koji je pokrenula

Povezana vijest Celebrity Omiljena pop-folkerica u crvenom minjaku zabavljala zlatne srpske vaterpoliste, njezine duge noge bile su jedino u što se gledalo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS