opasno!

Nikad kraća haljina Maje Šuput: Tijelo je omotala sa samo par seksi komada trake!

Maja Šuput - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput nastupala je u Tvornici Kulture gdje je svoju publiku iznenadila ultra vrućim outfitom koji je njezino tijelo više otkrio nego pokrio.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je niz fotografija u kojima je pokušala dočarati atmosferu koju je napravila u Tvornici Kulture, a pokazala je i svoju modnu kombinaciju.

Maja se ugurala u malu kratku rozu haljinicu koja je po sebi imala bezbroj otvora, ali i detalje perja na ramenima. Osim trbušnih mišića i grudi, pokazala je i prezgodne noge.

"Baš je gorilo kako treba", poručila je u opisu.

"Prekrasna", "Kraljica", "Opaa", "Ma vidi ti nje", te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nastavilo se nizati u komenatrima.

Šuput se na ovih dana društvenim mrežama pohvalila i kako  napreduje Bloomovo odvikavanje od pelena.

Inače, Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnici su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju istaknula raskošno poprsje, a zbog ove fotografije usporedili su je s jednim likom iz crtanog filma

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS