nema odmora za nju!

Šuput u mini opravici pokazala rezultate treninga, isklesano tijelo u prvom je planu: ''Živa vatra!''

Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput ne prestaje iznenađivati publiku svojim modnim odabirima, a ovog puta istaknula je utrenirano tijelo.

Pjevačica Maja Šuput objavila je niz veselih fotografija i pokazala što je odjenula za zadnji koncert koji je odradila.

Riječ je o kratkom bijelom kombinezonu s mnoštvo otvora na gornjem dijelu, a na njega je zaogrnula dugački bijeli plašt. Do izražaja je posebno došla njezina isklesana figura.

Zlatne sandale s cirkonima, valovita frizura i crveni ruž idealno su se uklopili u navedeni stajling.

"Spremna za ludilo večeras", poručila je Maja.

"Živa vatra", "Uvijek sređena", "Prekrasna", "Predivna", "Wow Majo", "Ljepotica", te niz emotikona gorućih vatrica uputili su joj vjerni fanovi.

Maja je nedavno pozirala u sportskom kompletu pa objavila nekoliko fotografija iz teretane na kojima izgleda poput 20-godišnjakinje.

Često svoje slobodno vrijeme provodi u teretani te je jedna od naših zvijezdi koja puno drži do svog izgleda. Uz zdravu prehranu i tjelovježbu nije ni čudo da pjevačica u 44. goini ima sjajnu figuru te u ovakvim kombinacijama izgleda upola mlađe.

Na Instagram profilu prati je gotovo 519 tisuća pratitelja koji uživaju u Majinim svakodnevnim događajima, ali i nestašnim dogodovštinama malenog Blooma.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Zanimljivosti Glumac snimljen u prvom izlasku nakon četiri godine, on i supruga već 30 godina vješto kriju detalje o sebi

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša lijepa voditeljica pohvalila se drastičnom promjenom imidža, poznate Hrvatice brzo su reagirale na viđeno!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS