''kao jaje jajetu!''

Ovako izgleda savršen dan Maje Šuput, u nizu fotografija jedna se posebno istaknula: ''Rodila si sebi blizanca!''

Maja Šuput Instagram 1/45 >> Pogledaj i ovo +34 Galerija

Svaki slobodan trenutak između putovanja i nastupa Maja Šuput kvalitetno iskoristi provodeći vrijeme sa svojom obitelji - sinom Bloomom i suprugom Nenadom.

Iako je ljeto Maje Šuput pretrpano nastupima, što uključuje i puno putovanja, pjevačica itekako pronalazi vremena da sve slobodno vrijeme iskoristi u društvu svojih najdražih - sina Blooma i supruga Nenada Tatarinova.

U posljednjoj objavi na Instagramu pjevačica je objavila kako izgleda njezin savršeni dan, što uključuje puno kupanja, sunčanja, smijeha i uživanja.

''Savršen dan, najdraži selfie je zadnja slika'', napisala je Maja uz niz fotografija.

Naravno, riječ je o fotografiji s Bloomom, koji je i ovaj put ukrao svu pozornost. 

''Mamina kopija'', ''Vas dvoje kao jaje jajetu, rodila si sebi blizanca'', ''Medenjak maleni, sav je na mamu'', ''Lijep kao slika'', pišu fanovi u komentarima. 

Prethodnih dana Šuput se pohvalila zavidnom kolekcijom kupaćih kostima, koji su otkrili njezinu savršenu liniju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Helena i Dominik Livaković krstili su sina, za kuma su odabrali našeg legendarnog Vatrenog!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju upijala je zrake sunca pa pokazala kako provodi svoje slobodno vrijeme!

Povezana vijest Celebrity Lijepe vijesti u životu glumice nakon osam godina braka: ''Čekala sam pravi trenutak...''

Povezana vijest Celebrity Žanamari se oglasila o šuškanjima da je njezinom braku došao kraj: ''To smo već odavno shvatili...''

Povezana vijest Celebrity Srpski youtuber oglasio se nakon pljačke na Pagu, javio se iz Lamborghinija: "Ne mogu ukrasti koliko ja mogu zaraditi!"

Povezana vijest Celebrity Zvijezdu "Brzih i žestokih" zbog ovih prizora u bikiniju lako je bilo zamijeniti za neku mlađu damu, ni u 47. godini ne odustaje od strogog režima vježbanja

Povezana vijest Celebrity Naš mladi voditelj i supruga dobili su drugo dijete, Nina je otkrila ime malenog dječaka

Povezana vijest Celebrity Već se zna koga će Severina uvesti u Novu godinu, evo gdje će naša najveća zvijezda pjevati na najskuplju večer

Povezana vijest Celebrity Prijović uhvaćena u outfitu u kakvom je rijetko vidimo, a pažnju je posebno plijenio jedan modni detalj


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS