''Prvi put na..."

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom svojeg sinčića Blooma, vidi se da je baš uživao!

Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom koje je njezin sinčić Bloom doživio prvi put, a to je bila vožnja žičarom, evo kakve su bile reakcije.

Maja Šuput pohvalila se novim iskustvom koje je Bloom doživio prvi put, a fotografije s predivnim pogledom podijelila je na svom Instagramu. Naime, njezin sinčić prvi se put vozio sljemenskom žičarom, a sretna Maja podijelila je nekoliko fotografija nje, Blooma i Nenada, kojima je ovo iskustvo bilo nezaboravno.

''Prvi put na žičari!'' napisala je Maja u opisu fotografija na kojima im Bloom sjedi u krilu i smiješi se.

Već tradicionalno, njezini pratitelji u komentarima su nastavili komentirali Bloomov preslatki izgled te njihovo obiteljsko zajedništvo u kojem zaista uživaju.

"Kako ste preslatka obitelj", "Predivni ste, Bloom je neodoljiv", "Slatko malo čudo, volimo te", neki su od brojnih komentara.

Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnici su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka te Nenadov 40. rođendan.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Marco Cuccurin odrastao je u neimaštini, pretrpio je težak gubitak, a cijeli život nosio se i s predrasudama: "Teško je u Hrvatskoj biti različit!"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS