Uživa kAO KRALJICA!

Šuput se pohvalila fotografijom iz raskošnog kreveta u luksuznom hotelu, ali pažnju je ukrao seksi crni kompletić koji je izvirio!

Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom smjestila se u jedan od luksuznijih hotela u Dubaiju, a pohvalila se i fotkom iz raskošnog kreveta.

Naša pjevačica Maja Šuput ne skriva koliko uživa na odmoru u Dubaiju sa svojom obitelji, a smjestili su se u skupocjeni hotel s pet zvjezdica "Raffles The Palm".

Maja je na Instagramu podijelila i fotku iz luksuznog kreveta s ručnikom na glavi te odjenuta u ogrtač ispod kojeg joj se nazirao seksi crni komplet, a u rukama je držala glomaznu knjigu i šalicu kave.

"Dobro jutro, radni narode", napisala je Šuput, a svu pažnju privukao je dizajn kreveta i sobe preplavljen zlatnožutim nijansama. 

Ella Dvornik odmah joj je poručila: "Uopće nismo ljubomorni."

"Tko mora, nek' radi", "Kraljica", "I mi bismo tako", "Baš ti zavidimo, Majo", "Prava sultanija", nizalo se u komentarima. 

Naime, na Bookingu cijena noćenja u tom hotelu iznosi od 7000 do 50.000 kuna, a sudeći po Majinoj sobi, ona spada svakako u skuplju kategoriju. 

Podijelila je i fotku sa Bloomom u vodi pa napisala: "Shuputashian preuzima Dubai."

U neobičnom badiću s mnoštvom proreza svu pažnju usmjerila je na raskošne grudi, a maleni Bloom pravu atrakciju izazvao je u tigrastim havajkama i sa šeširom na glavi.

"Prava uživancija", "Maleni slatkiš", "Uživanje", "Prekrasni", "Ma divni", "Top", pisali su pratitelji.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zvijezda regije izazvala burnu raspravu zbog neočekivanih fotografija, a video na TikToku pokazao je kako stvari stvarno stoje!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS