Napravila je spektakl

Ponosna Maja Šuput oglasila se nakon koncerta u Kninu: ''Oluja za sve ima poseban značaj, biti dio ovog...''

Maja Šuput Dusko Jaramaz/Pixsell 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Maja Šuput oglasila se na Instagramu nakon koncerta u Kninu, podijelila je svoje fotografije pa zahvalila svima koji su došli.

Maja Šuput sinoć je s Matom Bulićem nastupila u Kninu povodom obljetnice Oluje.

Šuput je na pozornicu stigla u odličnom raspoloženju i rasplesala okupljene, a sad se oglasila i na Instagramu te zahvalila svima.

''Bila je iznimna čast i zadovoljstvo nastupati na ovakav dan! Oluja za sve ima poseban značaj i biti dio spektakla za nas je bilo zaista posebno. Hvala svima za jučerašnju energiju, ljubav i pozitivu'', napisala je.

Ovo je Maji samo jedan od nastupa u nizu koje ima ovo ljeto, a dok ne pjeva, koristi svaki slobodan trenutak za odmor sa svojim suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša glumica potvrdila da više nije u vezi s glazbenikom, ali usput je otkrila i još jednu novost: ''Imam simpatiju!''

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Ludo su zaljubljeni i nakon 23 godine braka, riječi kojima su jedno drugom javno iskazali ljubav sve govore!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput u seksi korzet-haljini napravila je pravi show, uzavrelu atmosferu nije uspjela pokvariti ni kiša!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput uskočila u savršenu ljetnu kombinaciju za novi izlet sa sinom, a od cijene njezinih papuča moglo bi vam se zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Šuput objavila video u toplesu, prizori u kojima se skida raspametili su fanove pjevačice!

Povezana vijest Celebrity Majinu mamu fanovi uspoređuju s Kolindom, jedan komentar sve je nasmijao: ''A sad vidim na koga je!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS