svi u bijelom

Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Uskršnja čestitka Maje Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput čestitala je Uskrs obiteljskim fotografijama sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput čestitala je Uskrs na društvenim mrežama.

Tim je povodom objavila i niz obiteljskih fotografija, za koje se i modno uskladila sa suprugom Nenadom Tatarinovim te njihovim sinčićem Bloomom, a svi su bili u bijelom.

Povezana vijest Celebrity Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

"Sretan i blagoslovljen Uskrs svima", napisala je Maja, a pratitelji su joj uzvratili čestitke. Mnogima je i ovaj put pažnju ukrao preslatki Bloom, koji je na svim fotkama nasmiješen od uha do uha, a posebno ga je razveselilo tucanje s jajima.

Maja je pokazala i djelić raskošne uskršnje dekoracije u svojem domu, a pohvalila se i bogatim blagdanskim stolom.

Podsjetimo, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju 2019. godine, a sinčića Blooma dobili su u ožujku 2021.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Gordan Jandroković čestitao Uskrs u društvu mlađeg sina, sa suprugom Sonjom ima troje djece, no rijetko ih pokazuje

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS