"Neizrecivo nedostaješ"

Lijepa kći Mije Begović povukla se iz javnosti i s društvenih mreža, ali je osjetila potrebu obilježiti najtužniji dan u svom životu

Maja Lena Lopatny - 5 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Maja Lena Lopatny ne oglašava se često na društvenim mrežama, no ovoga puta zbog posebne osobe osjetila je potrebu nešto napisati.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, povukla se iz javnog života pa je zbog toga više ne viđamo često.

Iako je prestala biti aktivna i na društvenim mrežama, ipak je odlučila obilježiti sebi vrlo značajan dan - godišnjicu smrti oca Ronalda Lopatnyja.

Objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira u očevu zagrljaju te oboje imaju osmijeh na licu.

"Neizrecivo nedostaješ", stajalo je u opisu.

Podsjetimo, Mijin otac preminuo je u svibnju prošle godine u 78. godini života nakon duge i teške bolesti, a ona je tada na komemoraciji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održala oproštajni govor u suzama. Uz nju je bila i njezina majka Mia, koja je s Ronaldom bila u braku šest godina.

Maja Lena posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS