zapalila društvene mreže

Hrvatica iz Njemačke bodri vatrene u donjem rublju s prigodnim uzorkom, fanovi u šoku: "Dobit ću infarkt!"

Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Magdalena Keškić privukla je veliku pozornost svojim navijačkim objavama uoči Europskog nogometnog prvenstva, sada je pratitelje još jednom iznenadila najnovijim izdanjem.

Hrvatska navijačica s adresom u Njemačkoj Magdalena Keškić postala je glavna konkurencija Ivani Knoll kada je privukla veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru, a i ove godine vjerno bodri Vatrene na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Uoči utakmice Hrvatske i Italije objavila je fotografiju u svome stilu - u golišavom izdanju i s navijačkim detaljima. 

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotku u zelenom donjem rublju koje su krasile nogometne lopte, a njezinu vitku liniju bilo je nemoguće ne primijetiti. U ruci je također držala glavni nogometni rekvizit.

"Uzbuđena zbog sutrašnjeg dana", napisala je Magdalena u priči na Instagramu, a niz fotki objavila je i na svojoj naslovnici, gdje je u komentarima dobila brojne komplimente.

"Goriš", "Izgledaš sjajno", "Dobit ću infarkt", "Najseksi lutka koja postoji", "Vi ste oličenje savršenstva", pisali su pratitelji.

Inače, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima više od 342 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Povezana vijest Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Povezana vijest Celebrity Hrvatica iz dijaspore Vatrene bodri u topiću koji izgleda kao da će puknuti svaki čas!

Povezana vijest Celebrity Hrvatica iz dijaspore izgledom je privukla pozornost na prošlom prvenstvu, a sad za sve ima i poklon: ''Slučajno imam još dvije karte...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Predivna Vanna u kratkoj haljini pokazala noge, svi se slažu da s godinama izgleda samo sve bolje!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Iris Livaja mamila je poglede u prozirnom topu koji je istaknuo njezin isklesani trbuh

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS