''ZAHVALNA SAM NA SVEMU!''

Naša glumica potvrdila da više nije u vezi s glazbenikom, ali usput je otkrila i još jednu novost: ''Imam simpatiju!''

Mada Peršić Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Glumica Mada Peršić potvrdila je da više nije u vezi s Emilom Kirbišem, ali da ima novu simpatiju.

Prošlih nekoliko mjeseci javnost je šuškala o prekidu veze glumice Made Peršić i glazbenika Emila Kirbiše, a glumica je sada za Story potvrdila glasine.

''Emil i ja više nismo zajedno, ali poštujem ga i zahvalna sam na vremenu provedenom zajedno. Bilo je puno jako lijepih stvari. Imam simpatiju'', rekla je kratko.

Otkrila je i da joj u kolovozu slijedi odmor.

''Mislim da ću sa svojim dečkima, s dva mačka imena Vili i Binks, otići nekamo dalje na more. Nisam sigurna gdje, možda u Rovinj, nisam tamo dugo bila'', također je rekla za Story.

Mada je inače diplomirala medicinu, nakon čega je upisala i završila i Akademiju dramske umjetnosti.

Prvu ulogu ostvarila je u kontroverznoj predstavi "Elementarne čestice" i odmah se skinula do kraja.

"Razmišljala sam je li dobro biti gol na prvom projektu ili ne, ali mi je postalo jasno da je to dobro za to što igram", prokomentirala je Mada svoj glumački debi jednom prilikom za IN magazin.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Atraktivna djevojka našeg skakača u dalj osvojila je internet originalnim videom: ''Filipe, jesi već bio do zlatarne, ovaj, teretane?''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Thompson se oglasio uoči spektakla u Imotskom, pratitelji zatrpali objavu komentarima: ''Tako se čuva Hrvatska!''

Povezana vijest Celebrity Naša spisateljica koju domaća publika obožava otkrila je detalj o privatnom životu koji je dugo sve zanimao

Povezana vijest Celebrity Ludo su zaljubljeni i nakon 23 godine braka, riječi kojima su jedno drugom javno iskazali ljubav sve govore!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden nije skrivala emocije zbog posebnog muškarca u njezinu životu: "Hvala što si našu kuću ispunio ljubavlju!"

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezana vijest Celebrity Tko su supruge braće Sinković? Baš njima su poletjeli u zagrljaj kad su shvatili da kući nose zlato!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS