Pazili na svaki detalj

Luka Modrić podijelio slatke obiteljske trenutke, kod njih se ovih dana slavilo naveliko: "Mini Modrić!"

Luka i Vanja Modrić Luka Modrić/Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Luka Modrić je na društvenim mrežama objavio fotografije s rođendana svog sina Ivana.

U obitelji Luke Modrića ovih se dana slavilo, njegov najstariji sin Ivano navršio je 13 godina, a nogometaš je sa svojim obožavateljima podijelio dio slavljeničke atmosfere.

"Sretan rođendan, moj veliki dječače! Volim te puno!" napisao je Luka uz obiteljske fotografije koje je objavio na svom profilu na Instagramu.

Sve je bilo ukrašeno plavim balonima i sportskim trofejima, a slavljenik je dobio tortu s likovima nogometaša i zlatnom loptom.

"Sretan rođendan, Ivano", "Sve najbolje", "Čestitke", "Sretan rođendan tvome sinu", "Mini Modrić", čestitke su Lukinih pratitelja.

Luka sa suprugom Vanjom ima još dvije kćeri, Sofiju i Emu, a i njihove fotografije Luka obično dijeli na društvenim mrežama kada obilježava neki značajan dan.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Riskantan dekolte srpske folk-zvijezde jedva je uspio obuzdati bujne obline koje voli isticati!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Zanimljivosti Ella razriješila misterij haljine koji je sve zanimao i pokazala brzinski trik: "Nema šanse da hodaš s tim, a da ti ne padne!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS