''nisam htio objaviti, ali...''

Bivši natjecatelj našeg hit-showa oduševio gestom prema roditeljima: ''Borili smo se od kredita do kredita, njih dvoje ovo zaslužuju!''

Luciano Plazibat Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Luciano Plazibat svojim je roditeljima kupio novi automobil jer, kako je objasnio, njegova se obitelj dugo vremena borila s kreditima, stoga im je on malo poremetio planove i iznenadio ih s predivnom gestom.

Bivši natjecatelj hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato" Luciano Plazibat iznenadio je roditelje gestom koja je vrijedna svake pohvale, a sve je otkrio na svom profilu na Instagramu.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem ali: 'S 25 kupio sam Mami i Tati AUTO!' Prvo nisam htio ni objaviti, ali svi koji znaju su mi rekli da je toliko lijepo i mama svima govori, pa hajde da podijelim i ovdje", započeo je Luciano. 

"Mi smo obitelj koja je u životu sve stekla sama i borili smo se od kredita do kredita, prvo stan, pa auto, pa problemi... i jednostavno smo odrastali tako da je kredit bio potreban."

Naglasio je kako su njemu roditelji za život u Zagrebu dali bolji automobil, dok su se oni vozili u starijem modelu koji nema klimu. No on im je poremetio planove da ponovo dignu kredit i kupe novi automobil.

"Došao sam u Split za ljeto i mama i tata mi nisu ništa govorili, ali su gledali svaki tjedan aute po salonima i bili su spremni uzeti novi. Long story short: meni su dali za Zagreb svoj auto da sam gore sigurniji, a oni uzeli moj! Auto nema klimu, SMRT... i njih dvoje stalno trening, posao – ne mogu nikako. Taman su riješili prošli kredit od 8 godina i željeli su sebi omogućiti novi auto da mogu u miru i dolaziti meni u Zagreb i guštat ijer se vole uvijek vozikati. Kad su mi rekli da će dignuti novi kredit i onda opet sve ispočetka, rekao sam sebi: NE! Samo sam otišao u salon, kupio ga i iznenadio ih."

"Svi su me pitali zašto sebi nisam kupio. NJIH DVOJE ZASLUŽUJU CIJELI SVIJET, A NE JEDAN AUTO! Najbolji mama i tata koje mogu imati i da ih svaki dan mogu nazvati i čuti i biti s njima, ovo je najmanje što mogu učinit! Bit će još auta, bit će još para, ali kad vidiš njih dvoje, meni ne treba ništa više. Voli vas najviše vas Luci", zaključio je Plazibat.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik šokirao javnost neočekivanim priznanjem: ''Prevario sam suprugu i dobio dijete s drugom''

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

Povezana vijest Nekad i sad Legendarni vratar Vatrenih privukao je veliku pozornost kad se pojavio na tribinama u Karlovcu, nismo ga prepoznali na prvu!

Povezana vijest Nekad i sad Oprah nikad užim strukom zapanjila prolaznike, ovo su prizori nakon priznanja o načinu na koji je izgubila 20 kila

Povezana vijest Celebrity Naša poznata lica s tribina su podržala mladu reprezentaciju, jedan nogometaš bio je vidno raspoložen!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS