''Bilo je očito...''

Najtajanstveniji par Hollywooda ljubav je dugo negirao, a kemija se rodila nakon strastvenih scena u zajedničkom filmu!

Penelope Cruz i Javier Bardem - 15 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Penelope Cruz i Javier Bardem jedan su od najtajanstvenijih parova Hollywooda, evo kako je krenula njihova ljubavna priča.

Javier Bardem i Penélope Cruz viđeni su na San Sebastián Film Festivalu ovog petka u Španjolskoj, a pred okupljenim fotografima pozirali su držeći se za ruke.

Iako svoju ljubav nikad nisu javno voljeli isticati, po njihovim zaljubljenim pogledima jasno je da se vole kao i na početku veze, a evo kako je krenula njihova ljubavna priča.

Par se upoznao na snimanju filma ''Jamón Jamón'' još 1992. godine, no povezali su se tek godinama kasnije, kada su snimali film ''Vicky Cristina Barcelona'' 2007. Tad kad su se ponovno susreli, shvatili su da su si suđeni.

"Postojala je očita kemija među nama", rekao je Javier jednom za GQ UK.

"Mislim, sve se vidi na filmu; to je kao dokument naše strasti. Jednog dana ćemo morati pokazati djeci! Zamislite: 'Mama, tata, što ste zajedno radili u filmovima?' 'Pa, djeco moja, trebali biste proslaviti ovaj film jer ste ovdje zbog njega!''', šalio se Bardem.

''Bio je to vrlo seksi film. Još uvijek je'', nadovezao se još.

O njihovoj vezi počelo se šuškati još 2007. godine, ali skrivali su svoj odnos kao zmija noge. Međutim, paparazzi su ih otkrili na New York Film Festivalu iste te godine kad su se držali za ruke misleći da ih nitko ne vidi, a Penelope je Javieru dala nježan poljubac u vrat.

Kasnije te godine fotkani su kako uživaju na plaži na Maldivima, pa su glasine o njihovoj vezi dobile smisao iako su oni sve negirali, a 2009. su se navodno zaručili.

Tek 2010. godine pojavili su se kao par na Goya Awards ceremoniji, a kasnije te godine otkrilo se i da je Penelope trudna.

Očito je da svoju ljubav vole držati u privatnosti, pa su se tako i tajno i vjenčali te iste godine. Danas imaju dvoje djece, Lea i Lunu, a žive u predgrađu Madrida, u svojoj rodnoj zemlji Španjolskoj.

2011. godine Javier je dobio nagradu za najboljeg glumca na ceremoniji Goya Awards, a u govoru je nagradu posvetio supruzi i sinu.

''Posvećujem je svojoj ženi i sinu, koji svaki dan bude moje srce i izmamljuju osmijeh", rekao je Bardem.

Penelope je u jednom intervjuu 2019. godine progovorila o svojoj djeci.

''Stvar je u tome što nikad ne govorim o djeci u intervjuima. Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna; to je za mene svetinja.''

2017. godine bila je premijera njihova četvrtog zajedničkog filma ''Voleći Pabla''. Film prati vezu Pabla Escobara i Virginije od 1983. do 1987. godine, a na Penelope je ostavio velik utjecaj.

"Najteža mi je scena bila katedrala, kada je otišla u njegov privatni zatvor tražiti novac kako bi mogla pobjeći i otići u Europu, a on se prema njoj ponaša na užasan, okrutan način", objasnila je Penelope. "Uvijek sam bila zabrinuta zbog te scene. Znala sam da će to jako utjecati na mene... I tako je bilo. Nakon te scene bila sam spremna završiti film. Bilo je otprilike dva tjedna prije nego što smo završili.''

Nakon nominacija za Oscare ove godine oboje su iznimno ponosni.

"Kad su objavili Javierovo ime za najboljeg glumca, počela sam vrištati, a on se nije micao, nije reagirao! Čekao je jer je mislio da će možda i moje ime izgovoriti, a ja sam rekla 'Jedan, gotovo nemoguće. Dva u isto vrijeme? Potpuno nemoguće''', ispričala je.

"Onda su rekli moje ime i tada je on počeo vrištati! Toliko mi se svidjela njegova reakcija, sva je moja pažnja bila usmjerena na njegovu velikodušnost... Kakva lijepa reakcija i tako iskreno, stvarno nije mogao uživati u svojim vijestima dok nije čuo moje ime'', podijelila je Penelope.

Inače, Penelope je ove godine proslavila svoj 50. rođendan, a zbog fantastične figure nitko ne vjeruje da joj je već toliko godina. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tetovirane noge jednog od najzgodnijih Hrvata bile su prava atrakcija na špici, a bogatim crtežima ukrasio je i svoj mišićavi torzo!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Emilija Kokić shrvana nakon odlaska kolege iz benda: ''Planirali smo doći do tebe, oprosti što smo zakasnili...''

Maja Šuput slavi rođendan, znate li koji? Uz slavljeničke fotke napisala je: ''Ma tko još broji!''

Brat Michaela Schumachera sve šokirao priznanjem da je gej, 14 godina bio je u braku sa ženom

Pogledajte kako se kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske snašla da ne nosi stvari iz subotnje nabavke, pravi je uzor ženama!

Naša prelijepa glumica zablistala je u istoj haljini kakvu ima i Kate Middleton, kojoj bolje stoji?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS