Kao božica

Lille u topiću pokazala brutalne trbušne mišiće, za nju je više teško naći dobar epitet: ''Nema ljepše i zgodnije...''

Lidija Bačić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lidija Bačić objavila je nekoliko novih fotografija s koncerta, svi su gledali u njezine brutalne trbušne mišiće.

Lidija Bačić ovih je dana nastupila u Sloveniji, a za koncert je odabrala i vrlo upečatljivu kombinaciju. Maskirni topić i hlačice istaknuli su sve njezine najbolje atribute, a najviše pozornosti ukrali su isklesani trbušni mišići.

Iako o treningu ne govori, jasno je kako se Lidija itekako oznoji da bi tako dobro izgledala, a pratitelji je nisu prestali hvaliti.

''Kako zgodna žena'', ''Nema ljepše i zgodnije'', ''Ti si sve'', pisali su joj.

Lidija nam je u lipnju ove godine otkrila i kako je svjesna da se često ističe njezin izgled, ali da je njoj ipak draži glas.

''Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: 'Znaš što je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš.' Tako je kako je!'' našalila se.

Prije nekoliko dana nadmašila je samu sebe i pokazala previše, fotografiju pogledajte OVDJE.

Sve zanima je i njezin ljubavni status, a što je o svom odabraniku otkrila nedavno, pročitajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Splitska glumica slaba je na tetovaže, a sad je izbliza pokazala crteže kojih ima na desetke, jedan je posvećen i posebnoj muškoj osobi!

Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

Zašto se Nicole Kidman otresla na Salmu Hayek? Čitač s usana otkrio što joj je rekla: ''U redu, dosta je!''

Povezana vijest Celebrity Lile se uvukla u haljinu od stvarno malo materijala, ali to nikome ne smeta: ''Vlasnica mojih snova''

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić u mini badiću pokazala je svu svoju raskoš, otkrila je i što je radila ovog ljeta: ''Bilo me je posvuda...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS