''žena mojih snova!''

Ono kad se Lidija Bačić gotovo prekrije od glave do pete, a fanovi joj ni tad ne mogu odoljeti!

Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lidija Bačić uskočila je u elegantnu kombinaciju u kojoj je nemamo često priliku vidjeti.

Naša pjevačica Lidija Bačić slovi za jednu od najzgodnijih pjevačica na domaćoj sceni, a nerijetke obožavatelje iznenadi provokativnim fotografijama.

Međutim, ovoga puta Lile je očarala u nešto drugačijem stilu. Pozirala je u elegantnim svjetloplavim hlačama i sakou, a cijelu kombinaciju začinila je dekoltiranim crnim topom i visokim potpeticama.

Njezini pratitelji odmah su pohrlili u komentare.

"Božanstvena", ''Žena mojih snova", "Senzualna i seksi", "Ti si s drugog planeta", "Tebi jednostavno sve stoji", pisali su joj.

Iako Lile ima uspješnu glazbenu karijeru i dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, glavna tema medija najčešće je njezin izgled, no kaže da joj to ne smeta. Više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll u tajicama i dekoltiranom topu pokazala nikad tanji struk: "Od jednostavne odjeće napraviš kao da vrijedi milijune"

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Ponosni trener Dinama na utakmicu je poveo lijepu suprugu, s kojom je u braku 27 godina

Povezana vijest Celebrity Premijeru filma o Draženu nije mogao propustiti ni njegov samozatajni nećak, koji mu nevjerojatno sliči

Povezana vijest Celebrity Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Povezana vijest Celebrity Ova ekipa pripremila je jako dobro iznenađenje, a Maja je primijetila detalje: ''Ispada kao da ste goli!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni Mitch iz Spasilačke službe oprostio se od preminulog kolege: "Spasio mi je život..."

Povezana vijest Celebrity Obožavatelji Gwen Stefani tvrde da ovo nije ona: "Vratite periku na metlu, izgleda grozno!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS