to je prava ljubav!

Lepa Brena suprugu je rođendan čestitala posebnim videom: ''Ljubavi moja, volim te...''

Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena/Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Lepa Brena svom je suprugu Bobi posvetila emotivnu čestitku povodom njegova 61. rođendana.

Regionalna zvijezda Lepa Brena javno je čestitala suprugu Slobodanu Bobi Živojinoviću 61. rođendan i tako raznježila brojne pratitelje.

"Sretan rođendan, moja ljubavi! Volim te", napisala je Brena uz niz fotografija svoga supruga iz mladih dana, dok je bio sportaš na teniskom terenu, a objavila je i neke fotografije njihovih sinova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Čestitkama su se pridružili i brojni njezini pratitelji, a među njima se našla i naša pjevačica Nina Badrić.

"Sretan rođendan legendi od srca i da proslavimo na Hvaru", napisala je ona.

Podsjetimo, Boba i Brena u braku su od 1991. godine, a zajedno imaju sinove Viktora i Stefana. Boba iz prvog braka sa Zoricom Desnicom ima sina Filipa, koji je nedavno bio tema medija zbog supruge Aleksandre Prijović, koja je rasprodala tri beogradske Arene, pet zagrebačkih i dvije sarajevske.

1/46 >> Pogledaj i ovo +42 Celebrity Vidljivo ganuta Celine Dion pojavila se u Parizu, teška bolest nije joj oduzela borbenost i hrabrost

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Neda Ukraden pokazala kako izgleda u badiću, nitko ne vjeruje koji će rođendan uskoro proslaviti: "Bez filtara..."

Povezana vijest Zanimljivosti Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

Povezana vijest Celebrity Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

Povezana vijest Celebrity Lopez i Affleck u tajnosti očajnički pokušavaju spasiti svoj brak, evo kako se trude oživjeti svoj narušeni odnos

Povezana vijest Celebrity Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS