KAKVA KREACIJA!

Fatalna zaručnica milijardera čipkastom haljinom ništa nije ostavila mašti na volju, bujnim dekolteom zasjenila je sve oko sebe!

Lauren Sanchez - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lauren Sanchez česta je tema zbog isklesanog tijela, a u ovoj modnoj kombinaciji ponovno je istaknula sve svoje atribute.

Poduzetnik Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez prisustvovali su gala večeri "Caring for Women". Lijepa Sanchez ukrala je svu pažnju raskošnom modnom kombinacijom.

Naime, nosila je dugu, čipkastu haljinu s uzorkom cvijeća koja je naglasila svaku njezinu oblinu. Raskošni dekolte upotpunio je outfit, a kada se Loren okrenula, sve prisutne je počastila i otvorom na leđima. Čipka je na nekim mjestima bila prozirna pa Sanchez ništa nije prepustila mašti. Uz haljinu je Sanchez iskombinirala jednostavan nakit, a kosu je pokupila u elegantnu punđu.

Haljinu je dizajnirao Oscar De La Renta, a kako piše Daily Mail, cijena joj je 9000 dolara.

Inače, Sanchez je česta tema medija zbog svog isklesanog tijela, a izgleda kao da ne izlazi iz teretane.

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Clubzone Nives novim spotom raspametila fanove, ovakve vruće kadrove još niste vidjeli: ''Htjela sam da sve prska, kaplje, klizi...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nova drastična promjena Elle Dvornik: "Nekad se žena probudi i odluči...''

Povezana vijest Celebrity Zaručnica milijardera doživjela je nezgodu pred paparazzima, a dok se ona snalazila, on se nije ni potrudio pomoći joj!

Povezana vijest Celebrity Zaručnica milijardera tijelo je isklesala do savršenstva, izgleda kao da ne izlazi iz teretane!

Povezana vijest Celebrity Godinama je prati nadimak "plastična ljubavnica", a zbog ove haljine nitko joj nije gledao u lice!

Povezana vijest Nekad i sad Kako je izgledala zaručnica Jeffa Bezosa prije operacija? Dobila je nadimak "plastična ljubavnica", a njezina pojava danas nema veze s onom od ranije!

Povezana vijest Zanimljivosti Što je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu dobio za rođendan? Njegova zaručnica izdala je stroge upute o poklonima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS