Slažete li se?

Larisa Lipovac Navojec očarala je sve u izdanju s prozirnim dijelovima, evo zašto joj svi pišu da je prekrasna!

Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Larisa Lipovac Navojec zablistala je u još jednom glamuroznom izdanju u showu "Ples sa zvijezdama"

Plesna koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec i ove je nedjelje zablistala u glamuroznom izdanju članice žirija "Ples sa zvijezdama" i svojom pojavom oduzela dah gledateljima.

Larisa se na pozornici pojavila u haljini dostojnoj holivudskih crvenih tepiha i diva, s prozirnim dijelovima i dva predimenzionirana cvijeta, a u kojoj je do izražaja došla njezina vitka linija.

Za ovaj odabir ponovno je bio zaslužan stilist Marko Grubnić koji je Larisine fotografije objavio i na svom profilu na Instagramu, isto kao i one voditeljice Tamare Loos, te člana žirija Igora Barberića.

"Ono što je iza pozornice me održava živim", napisao je Marko.

"Larisa je uvijek najbolje odjevena", "Larisa, prekrasna si", "Prekrasna haljina na Larisi", "Što ste mi lijepi", "Jakoooo lijepi", "Top", neki su od komplimenata koje su dobili u komentarima.

Larisu za svaku emisiju odijeva Marko, a od nje uvijek napravi pravu divu. Ni ona sama na svoj stajling nikad ne može ostati ravnodušna pa je tako bila oduševljena već u samom startu nove sezone showa.

''Ja sam se osjećala kao diva'', priznala je Larisa nakon prve emisije i upitala svoje pratitelje što oni kažu na njezinu prošlu kombinaciju.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša misica zapalila je atmosferu među navijačima Hajduka prije važne utakmice svojeg sina!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS