mislila je na svaki detalj!

Pogledajte raskošne detalje s rođendanske proslave Lane Klingor Mihić, slavilo se u njenom domu kojem se svi dive!

Lana Klingor Mihić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lana Klingor Mihić je proslavila svoj 44. rođendan s najbližim članicama društva, a posebna gošća bila je Lu Jakelić.

Lana Klingor Mihić ovih dana je napunila svoj 44. rođendan. Povodom toga, odlučila je organizirati proslavu u svom luksuznom domu te pozvati kolegice i prijateljice. 

"Prijatelji koji su obitelj. Volim vas i hvala što ste uljepšali moj dan", napisala je Lana na Instagramu, otkrivši kako je jedva našla fotografije za društvene mreže: "Trudili smo se biti što manje na mobitelima, a što vise prisutni i uživati u svakom trenutku."

Rođendansku proslavu obilježila je i pjevačica Lu Jakelić, koja je bila zadužena za glazbeni dio. U jednom trenutku približila joj se Lana te su zajedno počele pjevati.

Fotografije s proslave pogledajte u našoj fotogaleriji.

Lana je pripremila luksuznu zabavu u svom raskošnom domu, a dio interijera pogledajte OVDJE.

Lana je bila među 70 tisuća gledatelja koji su išli na koncert Eda Sheerana, a atmosferu pogledajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ljudi se ne mogu načuditi u kakvu je ljepoticu izrasla kći Beckhamovih, ali otac David i dalje ju ne ispušta iz ruku!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Maji Šuput iz vrtića poslali urnebesnu sliku Blooma: ''I tako se on sam dizajnirao da bude cool!''

Jezivi prizori u kući legendarne Esme Redžepove: Opustošeni prostori, iščupani lusteri, a trebala je biti muzej!

Baby Lasagna održao rasprodan koncert u Beogradu, oglasio se nakon svirke: "Jedna od najglasnijih publika ikad, nisam sebe čuo!"

Povezana vijest Celebrity Saznali smo koja je Fabijanova neostvarena želja, a raspričao se i o obitelji, koja mu je najvažnija: ''Obožavam svoju ženu i sina''

Povezana vijest Nekad i sad Ne možete ni zamisliti koliko je lijepa nekad bila ova žena, a strast za operacijama pretvorila ju je u ovo!

Ovog vikenda omiljena glumica iz komedija u bračnu luku ulazi sa ženom!

Ozloglašeni reper 2004. gostima je voće servirao na goloj ženi, šokirat će vas i koja su holivudska omiljena lica tad prisustvovala zabavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS