"Još sam u šoku"

Naša glumica spontano se odlučila na veliku transformaciju, a nevjerojatno je koliko se promijenila od početka karijere!

Lana Gojak Bajt Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Lana Gojak Bajt na Instagramu se pohvalila promjenom izgleda koju nije planirala.

Glumica Lana Gojak Bajt, koja se proslavila kao hrvatska ružna Betty u seriji "Ne daj se Nina", pohvalila se promjenom imidža.

"Najbolje stvari u životu događaju se neplanirano! Tako sam ja danas prije podneva završila kao plavuša. Još sam malo u šoku", napisala je Lana uz fotografiju na kojoj je pokazala kako joj stoji nova boja kose.

"Savršeno", "Super ti stoji", "Pravo osvježenje", "Druga osoba", "Prava transformacija", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

39-godišnja Lana drastično se promijenila i od početka svoje karijere, a kako je izgledala prije, prisjetite se u našoj galeriji.

Inače, Lana je prije dvije godine postala majka djevojčice Pine, koju je dobila s redateljem Sinišom Bajtom. Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su se tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj bio im je 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu 2019. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Knoll kakvu dosad niste vidjeli: Pratitelji su zbog ovog outfita ostali poprilično iznenađeni!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Danijela Martinović i njezin partner, inspektor Josip, odlučili su se na neobičan potez: ''To je bila i njegova i moja želja!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS