izbjegava javna događanja

Jedna od najljepših Hrvatica napravila je iznimku i stala pred kamere nakon što je nestala s malih ekrana

Lana Banely - 1 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Iako više nije medijski prisutna, Lana Banely stala je pred fotografe na zagrebačkom događaju i ukrala svu pozornost u crnoj odjevnoj kombinaciji.

U Zagrebu je održan koktel-domjenak udruge Pink Life i hotela Esplanade povodom svečanog osvjetljavanja pročelja hotela te početka Mjeseca ružičaste vrpce, a među slavnim osobama ondje je zasjala i Lana Banely.

Bivša novinarka, a danas uspješna dizajnerica interijera, odavno se povukla od svjetla reflektora, ali mnogi su je zapamtili te je se često u medijima prisjete i danas.

Iako više nije medijski prisutna, Lana je ovoga puta ukrala svu pozornost u crnom sakou i uskoj haljini, dok je na nogama nosila ružičaste visoke potpetice.

Lana se 2018. godine oprostila od malih ekrana i odlučila za potpuni zaokret u karijeri. Posvetila se dizajnu interijera, za što je završila i studij, a na društvenim mrežama voli se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

Od 2013. godine u sretnom je braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima i dvoje djece, kćer Naomi i sina Adriana.

Više o njihovu braku pročitajte OVDJE.

Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

Devedesetih je slamao srca djevojaka, a i danas se okreću za njim: Osnivač Swingersa nekoć se odijevao kao Elvis Presley!

Kći Brucea Willisa uz nove fotografije s glumcem opisala razdoblje kroz koje prolaze: ''Teško mi je ovo, ali zahvalna sam...''

Povezana vijest Celebrity I dalje izlaze gnusni detalji o slučaju posrnulog repera, sedativima drogirali i najranjiviju skupinu

Povezana vijest Celebrity Preminuo glumac iz "Princ otkriva Ameriku", njegovu seriju je pratilo stotine milijuna ljudi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS