posljedice liječenja

Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kralj Charles III. otkrio je da je tijekom liječenja od karcinoma izgubio jedno osjetilo.

Britanski kralj Charles III. progovorio je o svojem zdravstvenom stanju tijekom posjeta Muzeja vojnog leta u Hampshireu sa sinom Williamom.

Tamo se susreo s veteranom britanske vojske Aaronom Mapplebeckom, koji također vodi bitku s karcinomom i koji je kralju rekao da je zbog kemoterapije izgubio osjet okusa. Charles je zatim priznao da je i on izgubio isti osjet, piše Daily Mail.

Povezana vijest Celebrity Dobro raspoložen kralj zaboravio je na teške trenutke koje prolazi, evo što ga je toliko nasmijalo da je morao brisati suze!

Buckinghamska palača još nije potvrdila detalje o kraljevu liječenju, a nije poznato ni o kakvu se karcinomu radi, osim da nije riječ o raku prostate.

Charles se nedavno vratio kraljevskim dužnostima nakon nekoliko mjeseci te je prvo posjetio Centar za liječenje raka u Londonu.

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

U službenom priopćenju tada su najavili i njegov odlazak u kliniku, ali i druge planirane obveze.

"Kralj i kraljica ugostit će Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službenog posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su ranije iz palače.

Povezana vijest Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Podsjetimo, kralj Charles odstupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da ima rak.

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS