Ne srami se ništa

Nakon paparazzo fotki sada je i sama objavila video zbog kojeg su ona i zaručnik rastjerali sve oko sebe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian objavila je na Instagramu fotografije i videa na kojima ponosno pokazuje svoje obline i izmjenjuje strasti s Travisom Barkerom.

Članica najpoznatije reality obitelji na svijetu Kardashian-Jenner, 42-godišnja Kourtney Kardashian ne prestaje puniti medijske stupce nakon što se zaručila s bubnjarem Travisom Barkerom u listopadu prošle godine, nakon samo 10 mjeseci vezi.

Jedan od posljednjih poteza kojima je ovaj par podigao prašinu je njihovo ponašanje na jednoj plaži u Kaliforniji, gdje nisu mogli obuzdati strasti, a ostali kupači i prolaznici su u nevjerici skretali pogled od njih, dok su paparazzi jedva dočekali ovakav prizor.

Kourtney je sada pak i sama podijelila niz fotografija i videa s 46-godišnjim Travisom pa u jednom trenutku pokazala svoju bujnu pozadinu u tangicama dok ju on nježno miluje i ljubi prije nego se zajedno otpute u ocean.

Kourtney i Travisa isprva je povezivalo samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima, a ljubavnu su vezu započeli 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Bubnjar grupe Blink 182 iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, kćer Alabamu Luellu i sina Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, sinova Masona i Reigna te kćeri Penelope, a svima je otac Scott Disick, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Najbogatija Srpkinja ostala bez jahte od 400 milijuna dolara, na njoj je rado viđen gost bila i naša dobro poznata pjevačica i time se hvalila!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS