Preslatko!

Korana Gvozdić uživa u majčinstvu nakon teškog razdoblja, ovim prizorom sve je rastopila: "Koja fotka!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić na Instagramu je objavila preslatku fotografiju sa sinčićem Oliverom, kojeg je dobila s Ivanom Šarićem prije sedam mjeseci.

Manekenka Korana Gvozdić u travnju je rodila sina Olivera, kojeg je dobila s komičarem Ivanom Šarićem.

Od tada redovito uveseljava svoje pratitelje na Instagramu fotografijama njihova preslatkog sinčića, a sada je jednom takvom opet uspjela sve rastopiti.

"Bebin smijeh - ne postoji ništa slađe od tog zvuka! A sada zamislite da se cijeli dan smiješkamo kao oni, da taj nevini osmijeh ne skidamo s lica od kada otvorimo oči... svijet bi bio jedno predivno mjesto", napisala je u opisu fotke na kojoj sinove nožice drži preko očiju.

"Koja fotka!", "Ovo je preslatko", "Bebice", neki su od komentara koje je dobila uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu koji je objavila.

Podsjetimo, Korana i Ivan, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS